051 628 339 Pokličite med delovniki od 8.00 do 18.00 ure
0

Moja košarica

V vaši košarici nimate izdelkov!
Vse kategorije

Varen nakup

Vaša varnost je naša skrb

18.000 izdelkov +

Velik nabor hitro dostavimo

STROKOVEN ODZIV

Strokovno svetovanje iz prve roke
Splošne novice

KOPE - RAJ ZA ZIMSKE NORČIJE V VSEH POGLEDIH

Kope - neprecenljiv biser pohorskega hribovja je primeren tako za športnike, avanturiste, sanjače, predvsem pa za ljudi, zaljubljene v življenje. Izvrstna kulinarika, udobna namestitev, nore zabave in predvsem neokrnjena narava so stvari, ki Kopam dajejo poseben pečat. Kdor se enkrat odpravi na Kope, se bo tja zagotovo še vračal.
 
Kope so zanimive v vseh letnih časih - predvsem pozimi se lahko pohvalijo s kar 8 km lepo urejenimi smučarskimi progami, katere povezujejo 6 vlečnic in 2 štirisedežnici. Mnogi smučišče Kope opisujejo kot pravo zimsko pravljico. Ker se nahaja na najvišjem delu Pohorja, nudi smučišče Kope tudi čudovite razglede na okolico. Smučarske proge se nahajajo na različno razgibanem terenu in so tako primerne tako za vrhunske smučarje kot tudi za najmlajše, ki se lahko smučati naučijo z dobro usposobljenimi vaditelji smučanja. Poleg smučarskih prog so na voljo tudi proga za tek na smučeh, smučarska sprehajalna steza in sankališče. 
 

     Prikaži izvorno sliko

Pozimi so Kope znane tudi po najboljši zabavi. Holcer pub v Grmovškovem domu preseneti še tako zahtevnega zabavljača in zagotavlja nepozaben žur vse do zgodnjega jutra. Po naporni noči se izvrstno prileže Welness, ki ga lahko doživite tudi bolj intimno, saj sta poleg skupinskih savn na voljo tudi individualen jacuzzi in savna.

Se vidimo na Kopah!

Zunanjost Lokovega doma (1)